Skype
happy
headbang
headphones
hi
handshake
goldmedal
fistbump
ghost
gift
giggle
highfive
hug
letsmeet
lipssealed
listening
clap
laugh
kiss
idea
ill
key
facepalm
drunk
bomb
blush
bell
beer
bow
bronzemedal
cash
canyoutalk
call
cake
bandit
angry
cwl
devil
doh
dream
cry
cool
angel
coffee
computerrage
nerdy
mail
time
trophy
think
sweat
surprised
waiting
wasntme
no
wink
whew
whatsgoingon
star
yes
rock
punch
penguin
party
rocket
shock
smile
sleepy
silvermedal
smoke
[b][/b]
[i][/i]
[u][/u]
[center][/center]
[line]
[code][/code]
[quote][/quote]
[spoiler][/spoiler]
[url][/url]
[img][/img]
[video][/video]
[mail][/mail]
[pre][/pre]
Farben
[rot][/rot]
[blau][/blau]
[gruen][/gruen]
[orange][/orange]
[lila][/lila]
[weiss][/weiss]
[schwarz][/schwarz]
AnneleenvanGelder
Beiträge: 1 | Punkte: 5 | Zuletzt Online: 26.04.2018
Name
Gelder
Registriert am:
03.04.2018
Beschreibung
Persoonlijke leningen Vergelijken
Denkt u erover om een ​​auto te kopen? Misschien hebt u een nieuwe wasmachine of een sofa nodig. Of misschien wilt u wegvliegen naar zonniger oorden voor een welverdiende pauze.

De meesten van ons kunnen het ons niet veroorloven dergelijke grote items uit ons reguliere inkomen te betalen. In plaats daarvan moeten we het geld lenen - en een persoonlijke lening kan het antwoord zijn.

Vaste maandelijkse betalingen
Een persoonlijke lening, ook wel ongedekte lening genoemd, is anders dan een bankschuld of creditcard, omdat u hiermee een vast bedrag over een vaste periode kunt lenen, meestal tegen een vaste rentevoet.

U leent bijvoorbeeld 5.000 over drie jaar tegen 9%. U weet daarom van meet af aan hoeveel u elke maand moet terugbetalen, evenals de totale kosten van de lening, waardoor u gemakkelijker kunt budgetteren.

De meeste banken en bouwbedrijven bieden persoonlijke leningen. Ze zijn ook verkrijgbaar via het groeiende aantal peer2peer-geldschieters, hoewel deze nog niet gereguleerd zijn.

Hoeveel kun je lenen?
Je kunt gewoonlijk tot 25.000 lenen met een persoonlijke lening - meer en de kredietverstrekker zal willen dat je een actief (zoals onroerend goed) als beveiliging opslaat. De rentetarieven variëren, maar in het algemeen geldt dat hoe groter het geleende bedrag, hoe lager de rentevoet. U kunt bijvoorbeeld 12% betalen voor een lening van 1.000, maar slechts 7% voor een lening van 7.000.

Het kan dus rendabeler zijn om een ​​groter bedrag te lenen, misschien 7.000 in plaats van 6.500. Maar vermijd het afsluiten van een lening die u niet kunt betalen of terugbetalen. Persoonlijke leningen zijn mogelijk niet-beveiligd, maar u moet het geld wel terugbetalen.

Looptijd van de lening
Lenders bieden meestal voorwaarden van één, drie en vijf jaar - en het kan verleidelijk zijn om te kiezen voor een langere termijn om de maandelijkse betalingen te verminderen. Als je bijvoorbeeld 5000 zou lenen in drie jaar tijd tegen 9%, zou je maandelijkse betaling ongeveer 160 bedragen, dus zou je een totale rente van ongeveer 700 betalen.

Verleng de termijn tot vijf jaar en uw maandelijkse betalingen dalen tot 104. Je zou echter in totaal 1.240 betalen, dus de lening is uiteindelijk duurder.

Krediet geschiedenis en leningen vergelijken
Het tarief dat u betaalt, hangt grotendeels af van uw credit score. De meeste geldschieters voeren een kredietcontrole uit wanneer u een persoonlijke lening aanvraagt ​​en als u in het verleden met schulden hebt gegooid en een slechte kredietgeschiedenis heeft, kunt u worden afgewezen of een hogere rente betalen.
Geschlecht
männlich
Empfänger
AnneleenvanGelder
Betreff:


Text:
Sie haben nicht die erforderlichen Rechte, um einen Gästebucheintrag zu verfassen.
© 2016 Tim Kofler. Alle Rechte Vorbehalten - All Rights Reserved
Admins Tim - Markito


disconnected Foren-Chat Mitglieder Online 0
Xobor Forum Software © Xobor